Glasbewassing met osmose

Bij osmose bewassing maken we gebruik van osmosewater. Glasbewassing met osmose zorgt voor een streeploos resultaat. Maar wat is osmose bewassing precies?

In normaal leidingwater en regenwater zitten mineralen en zouten die op het oppervlak van je ramen achterblijven wanneer het water is opgedroogd. Hierdoor ontstaan de bekende kringetjes na afloop van een regenbui. Bij osmose glasbewassing wordt gebruik gemaakt van gedemineraliseerd water. Dit is gewoon water dat door middel van filters ontdaan is van mineralen en zouten. Het wordt ook wel ‘osmosewater’ genoemd. Er blijft puur water over dat na verdamping geen vlekken achterlaat op ramen en andere oppervlakken. Simpelweg omdat er niets meer in het water zit wat kan vlekken. Naast dat het een écht schoon resultaat oplevert, is dit ook een duurzame manier van ramen wassen.

De voordelen van telescoop glasbewassing met osmose:

  • Veilig
  • Snel & eenvoudig
  • Duurzaam
  • Het schoonste resultaat

100% tevredenheidsgarantie

Mocht je na een eerste glasbewassing niet tevreden zijn over het (voorlopige) resultaat dan zoeken we een passende oplossing. Bij elke wasbeurt, met standaard glasbewassing en bij osmose bewassing, streven we immers naar 100% klanttevredenheid.